INFO FAMILII

Despre serviciile de menaj.

Solicita o menajera

INFO MENAJERE

Afla cum poti deveni menajera.

Aplica CV

Info utile

Articole utile despre menaj.

Articole utile

Contact

Adresa, harta si numere de contact.

Adresa

 

 

MENAJERA Bucuresti

Agentia noastra prin intermediul siteului menajera-bucuresti promoveaza activitatea de recrutare si plasare pentru meseria de menajera pentru localitatea Bucuresti. Infiintata in anul 2004 agentia noastra are o experienta bogata in activitatea de plasare personal, oferind servicii pentru menajere care doresc sa lucreze in aceasta meserie.

O menajera exceptionala este de asteptat sa fie flexibila, competenta si cu experienta in sarcinile de menaj, si sa poata indeplini rolul de supraveghere  a locuintei daca este necesar. Uneori este necesar ca menajera sa gateasca si sa serveasca masa  sau sa mearga la cumparaturi. Un element de baza este spalarea si calcarea hainelor respectand prescriptia materialului si are o buna cunoastere a substantelor de curatare si a conditiilor de folosire.
O buna menajera este in primul rand responsabila pentru organizarea generala si intretinerea unei gospodarii curate. Este esential ca o menajera sa aiba scrisori de referinta care sa-i sustina abilitatile de lucru.

 

Completeaza-ti CV-ul online pentru a participa la interviu.
FORMULAR ON-LINE

Consultantii nostrii sunt instruiti si experti in domeniul recrutarii si plasarii pentru activitatea de menajera. Noi mentinem cel mai inalt nivel de confidentialitate cu clientii nostri. Contactati agentia noastra astazi, iar noi va vom ghida prin intregul proces si vom discuta cerintele dumneavoastră de menaj.

 

INTERVIUL

Daca ati fost chemata la interviu inseamna ca ati trecut de primul stadiu si ati fost selectata. Acest lucru trebuie sa va sporeasca increderea in dvs. Va oferim aici cateva sfaturi, folositoare nu numai pentru un interviu, ci pentru majoritatea intalnirilor fata-in-fata.


  • sositi la timp, mai bine cu cateva minute mai devreme decat mai tarziu.
  • aspectul ingrijit si curat, purtati haine pe masura si potrivite cu genul de munca in care solicitati postul.
  • fiti atenta la respiratie si aveti grija sa nu sositi transpirata.
  • nu intindeti mana prima, asta o va face angajatorul iar dar daca acesta va intinde mana raspundeti cu o strangere ferma.
  • luati loc cand sunteti invitata. Daca sunteti lasata in picioare intrebati daca puteti sa luati loc (este posibil sa va fie testata timiditatea).
  • incercati sa va relaxati cat mai mult posibil.
  • comportati-va intr-o maniera increzatoare, dar nu sfidatoare. Nu evitati privirea nimanui: raspunsurile nu trebuie soptite si nici mormaite, iar cand este cazul, zambiti.
  • vorbiti la obiect, nu incercati sa fiti prea spiritual sau jovial, dar si a fi prea retras poate fi o greseala.
  • daca vi s-a pus o intrebare dificila, ganditi-va bine inainte de a raspunde. Cereti lamuriri daca nu ati inteles imediat. Cand raspundeti vorbiti rar, uneori puteti repeta un cuvant sau doua pentru a castiga timp. In anumite situatii este mai bine sa spuneti „nu stiu” decat sa bateti campii. Uneori este posibil sa evitati intrebarea fara sa pareti nesigur sau sa folositi umorul (potrivit) pentru a inveseli atmosfera si sa aveti timp pentru raspuns. Trebuie sa fiti constienta ca angajatorul nu incearca sa va puna la zid doar ca doreste sa va cunoasca.