INFO FAMILII

Despre serviciile de menaj.

Solicita o menajera

INFO MENAJERE

Afla cum poti deveni menajera.

Aplica CV

Info utile

Articole utile despre menaj.

Articole utile

Contact

Adresa, harta si numere de contact.

Adresa

 

 

SERVICII MENAJERA Bucuresti

Oferim servicii de recrutare si plasare de personal pentru activitatea de menajera.
Cunoastem cat de greu este sa angajezi o persoana care sa lucreze in casa ta. Pe langa calitatile de baza ale activiatii de menajera trebuie mai intai sa fie o persoana de incredere, serioasa, discreta, curata si sanatoasa fizic si psihic. Menajera trebuie sa se adapteze repede la cerintele casei si sa comunice usor cu membrii familiei. Nu este deloc usor!
Intelegem ca timpul Dumneavoastra este pretios si de aceea, pentru solutionarea cat mai rapida si eficienta a nevoilor si asteptarilor specifice fiecaruia dintre clientii nostri, dispunem de o baza de date computerizata, in care sunt inscrise numai persoanele ce au fost admise in urma testarii psihologice, ale caror referinte si recomandari de la colaborarile anterioare au fost verificate.

Pentru acest domeniu oferim menajere, adaptat cerintelor Dumneavoastra, pentru un program de 8 ore zilnic sau cateva zile pe saptamana sau programul intern. Alegerea unei persoane care sa faca menaj trebuie sa fie de incredere, discreta, sa cunoasca produsele speciale de igiena si sa respecte sarcinile incredintate.

Pentru a gasi menajera potrivita este necesar sa faceti o evaluare a activitatii care doriti sa o realizeze:
  • cat de mare este apartamentul sau vila, ce suprafata are;
  • cate camere sunt, cate bai sunt, cate terase sunt si care este frecventa de curatenie;
  • gradul de acoperire al camerelor mobilier, covoare, mocheta, tablouri, lustre, maruntisuri;
  • cum este organizata casa: unde se calca si unde se spala rufele si ce este in mansarda si ce este in subsol;
  • care este frecventa de spalat si calcat rufe pe saptamana.


Pentru a transmite o cerere va rugam sa completati formularul
CERERE ON-LINE


Avantajul serviciilor MENAJERA BUCURESTI
  • Siguranta - Vom propune doar persoane atent selectionate si testate! Interviurile au loc la sediul Agentiei si astfel se elimina riscul pe care il presupune invitarea de persoane necunoscute in propria casa, sau publicarea numarului Dvs. de telefon, risc specific pentru anunturile din ziar sau site-uri de anunturi.
  • Timpul redus - noi cautam si gasim solutia cea mai buna eliminand timpul dvs de cautare in selectarea atenta a persoanei de care aveti nevoie. Cu o baza de date actualizata permanent cu peste 300 de potentiali angajati intervievati, verificati, testati psihologic si medical pentru posturile de menajera din toate zonele Bucurestiului, si putem satisface cererile dumneavoastra in cel mai scurt timp.
  • Costul redus - Va propunem cel mai bun pachet de servicii, plata unui singur comision care acopera serviciile facute de catre Agentie, comparativ cu plata de divese taxe de vizionare si comisioane sau plata nenumaratelor anunturi in ziare in cautarea persoanei potrivite.